Make-over January 2011

Revista  Ambition din luna ianuarie anunţa că se  începe un nou concurs cu multe surprize, cu multe provocări . Iată că  programul Be a Star, conceput special din dorinţele voastre, vă arată încă de la prima ediţie o mică parte dintr-un nou stil de viaţă . Pe  Georgiana Udăţeanu  am cunoscut-o la balurile ambition! unde a impresionat juriul si a câştigat  titlul de Miss Economie în cadrul ASE-ului. Ea a fost aleasă de cei implicaţi în acest program pentru a fi consiliată de specialiştii noştri în materie de hair-style si make-up.
Ne-am întâlnit cu Georgiana şi cu echipa Gett’s ce a luat parte la această experienţă într-o dupa-amiază friguroasă  şi nepromiţătoare, însă din primul moment în care am ajuns la locul transformării am fost primite  cu zâmbete de cei prezenţi, foarte dornici să vadă rezulatul final. Acest  gest ne-a făcut să avem aceeaşi atitudine. Cunoscând-o pe Georgiana am aflat ce i se potriveşte, cât de îndrăzneaţă  este şi ce schimbări  îi recomandă  specialiştii de la Gett’s Studio;  ea a acceptat şi aşa a început aventura.
Am aflat că noul trend propune rădăcina mai închisă decât vârfurile, deasemenea meşele. Noul look al  Georgianei s-a bazat pe aceste tendinţe, s-a aplicat o bază pe rădăcină de culoare cărămizie apoi în contrast  trei nuanţe  de meşe; apoi s-a usucat liber părul şi s-a coafat în 3 tipuri de bucle: cu placa, cu ondulatorul şi pe codiţa de piepten -stil afro. La machiaj s-au respectat paşii esenţiali şi s-a folosit în ordine o bază mată, anticearcănul, un fond de ten fluid, blush de culoare roz pentru un aspect proaspăt, iluminatorul  aplicat pe toată pleaopa, pe sprâncene şi pomeţi, iar pentru umbrire Diana a folosit roz şi gri şi accentuat cu gliter negru.  La sfarşit foarte puţin mascara şi pentru buze gloss roz cu sclipici. Machiajul a fost natural cu o tentă  excentrică  pentru a evidenţia  detaliul.
Experienţa a continuat cu o şedinţă  foto profesionistă . Iată rezultatul:
Before:

Director artistic: Diana Bicu

Hair-style:  Georgiana Călin

Foto:   Andrei Rahau

Fashion Editor:  Eliza Magureanu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: